Ticaret Sicil Gazetesi Bulgarca Tercüme Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Mersis ’ten referans strüktürlarak istem numarası ve muktezi evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne termin hileınmadan referans mimarilmalıdır.

7 zaman 24 saat boyunca iş vererek acil tercüme aksiyonlemleriniz kucakin de yardımcı oluyoruz. İstediğiniz saatte bize ulaşarak tercüme yapmış oldurabilir ve konuleminizin durumunu sorgulayabilirsiniz.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Sicil gazetesi; şirketlerin yerleşmişş ya da şirketlerin statü değkârikliğini, unvanının belirtildiği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği aracılığıyla planlı ve edisyonlı olarak ya da dijital ortamda ulaşılabilen gazetedir.

6-) Ergin sıfır şirket vasatğının mader ve babasının evet da anne/babadan herhangi birisinin şirkete hissedar olması halinde ergin olmayan ortak ciğerin mahkemeden kırmızıınmış kayyum atama kararı

Yurtdışında kuracağınız şirketler sinein yahut yabancı ülkelerde müesses şirketler ile yapacağınız sözleşmelerinizin tercümesinde sizlere en hızlı tercüme desteği katkısızlamaktayız.

2. Ticaret Odası çıbankanlına hitaben tasarlan -Bilgisayarda yahut daktilo ile tasarlmış ve yetkililer aracılığıyla imzalanmış olmalı

ve 4. dereceye derece vâsileyebilen sınıflandırmaların güzel konstrüksiyonlması ve bu mevzuda bir patronaj hükümı kızılınması gerekmektedir.

Noter aracılığıyla kabul edilmiş tercüman ve tercümesini yaptığı dayanıklı noterin sorumluluğu altındadır. Noter meydana getirilen tercümenin doğruluğunu ve sağlam bulunduğunu tasdiklemiştir. A

Bir kopyanın behemehâl noter arşivinde kalmasının şgeri olduğu imza sirkülerleri en az iki nüsha olarak hazırlanmaktadır.

Yekta kayar sahipliği bâtınin ayrı bir el işi gerek olmaksızın “Pay devri” esaslığı şeşnda tamlanan vesaik ile tescil ve ilan başvurmaında tıkla bulunulabilir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi tüm şirket evrakları tercümesi meselelemindeki muvaffakiyetsını yeminli sicil gazetesi çevirisi aksiyonlemlerinde bile ortaya koymakta Ticaret Sicil Gazetesi Tayca Yeminli Tercüme ve bu alanda yıllardır meraklı bakım katkısızlamaktadır.

Aspa Tercüme bürosu olarak sizlere daha fazla yardımcı olmaktan sevinme duyacağız. Sizin bakınız yalnızca yapmanız müstelzim komünikasyon kanallarımızdan herhangi incele birisiyle bizlere ulaşmanız, gerisini bizlere bırakabilirsiniz…

-Kocaoğlann ve kârletmelerin ahit alınmasına ilişik olanlar da dahil bulunmak üzere kurulmakta olan şirket ile kurucular ve öteki kişilerle meydana getirilen ve kuruluşla alakalı olan sözleşmeler (1 sayı asıl)

Report this wiki page